Deprecated: Function split() is deprecated in /public/sites/www.mijnbrieven.nl/class.autokeyword.php on line 137

Deprecated: Function split() is deprecated in /public/sites/www.mijnbrieven.nl/class.autokeyword.php on line 168

Deprecated: Function split() is deprecated in /public/sites/www.mijnbrieven.nl/class.autokeyword.php on line 198

Deprecated: Function split() is deprecated in /public/sites/www.mijnbrieven.nl/class.autokeyword.php on line 198

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'brieven'@'172.16.41.22' (using password: YES) in /public/sites/www.mijnbrieven.nl/classlib.php on line 10

Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /public/sites/www.mijnbrieven.nl/classlib.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /public/sites/www.mijnbrieven.nl/classlib.php on line 119

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /public/sites/www.mijnbrieven.nl/classlib.php on line 119

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public/sites/www.mijnbrieven.nl/classlib.php on line 132
de envelop - voorbeeld brieven vind je op mijnbrieven.nl

Voorbeeld brieven

mijnbrieven.nl


De Envelop

De envelop is ons eerste contactpunt en moet er dus verzorgd uitzien. Op de voorkant van de envelop schrijft u natuurlijk het adres van de persoon aan wie of van de instantie waaraan u de brief richt. Dat zijn hetzelfde adres en dezelfde contactpersoon die u in de brief hebt vermeld. Omdat de meeste post automatisch wordt verwerkt, heeft TNT richtlijnen gegeven voor de juiste adressering. In de TNT-folder staat hierover het volgende:

Gewicht en formaat
Automatisch verwerkbaar zijn alle enveloppen tot het maximumformaat van 38 x 26,5 x 3,2 cm, met een maximumgewicht van 2kg.

Adressering met postcode
Belangrijk voor alle poststukken is het juist vermelden van de postcode, omdat zowel bij de handsortering als bij de automatische sortering de postcode een (alles)bepalende rol vervult.

Indeling adreszijde
Voor een snelle postbezorging kunt u zich het beste aan deze richtlijnen houden:

Binnenland
- Het adres dient overzichtelijk en duidelijk te worden vermeld en moet uit minimaal drie en maximaal 6 regels bestaan.
- De postcode en de hoofdplaats moeten in hoofdletters worden geschreven.
- Laat voldoende ruimte tussen de postcode en de hoofdplaats. Plaats twee spaties bij geautomatiseerde enveloppen.
- Extra vermeldingen zoals t.a.v. moeten direct onder de eerste regel worden geplaats.

Buitenland
Schrijf de buitelandnaam in hoofdletters en op een aparte (laatste) regel. De buitenlandnaam wordt niet automatisch gelezen als u deze achter de woonplaats schrijft.

Postcode in indexeerstreepjes
Voor de omzetting van de postcode in indexeerstreepjes hoort langs de gehele onderkant van het poststuk een rand van minimaal 15mm vrij te blijven. En om het adres machinaal te kunnen lezen dient in de ruimte rechts van het adres geen bedrukking te staan. Links van het adres moeten geen gegevens staan die verwarring kunnen veroorzaken met het adres van de geadresseerde.

Afzender
Als u ook het afzendadres op de adreszijde wilt vermelden, plaats u de afzender in de linkerbovenhoek.
Wij raden u aan bij het (laten) vervaardigen van nieuwe enveloppen of kaarte deze voor de automatische postsortering geschikt te maken.
Een afzender moet op zijn minst bestaan uit naam, postcode en huisnummer.

-Disclaimer-
Mijnbrieven.nl besteedt continue zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud op de site. Desondanks is het mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig is of onjuistheden bevat. Het is niet altijd mogelijk fouten te voorkomen.
Ditzelfde geldt voor informatie van derden waarvan u via links op onze website kennisneemt. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via onze websites is verkregen.

Fitness en krachttraining | Wereld recepten | Ingredienten ABC | Feest recepten